0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

O nama

PRAKTIK internet prodavnica je NOVA u ovom sektoru poslovanja ali deo preduzeca EKSER DOO.

 

Preduzece EKSER DOO osnovano je u Somboru 1992.godine osnovna delatnost je bila proizvodnja gradjevinskih eksera i prodaja srafovske robe.

Nakon prvih godina i velike turbulencije na trzistu preduzece se nakon 1997. Godine opredeljuje da prosiri svoju delatnost i postaje jedna ozbiljna gvozdjara koja se bavila veleprodajom i maloprodajom gvozdjarske robe i peci na cvrsto gorivo.

 

Nakon 2006. Godine preduzece EKSER se seli na novu lokaciju u centar grada u ulici Belog goluba 10 gde se i danas nalazi. Samo preseljenje smo iskoristili da krenemo sa jos sirim asortimanom kao sto su elektricni i rucni alati, okovom za stolare, peci na etazno grejanje i jos mnogo toga. Iz godine u godinu smo sirili asortiman koji danas broji preko 12000 artikala na lageru.

 

Sav taj lager koji posedujemo i znanje steceno, dugi niz godina u segmentu prodaje alata i druge gvozdjarske robe ,odlucujemo da to ponudimo svakom kupcu koji poseti nasu novu internet prodavnicu PRAKTIK ili nas poseti u nasem maloprodajnom objektu sa ljubaznim i strucnim osobljem koji ce vam izaci u susret.

 

Preduzece EKSER ima 5 stalno zaposlenih radnika koji se brinu o interesima kupaca i tako stvaramo uzajamno poverenje u trgovini.

Ovo je nas novi korak u procesu  sirenja i unapredjenja poslovanja u internet prodaji gde vas srdacno ocekujemo i nadamo se zadovoljstvu u trgovini sa nama.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.