0
Vaša korpa
Korpa je prazna.

KORISNE INFORMACIJE ZA POMOĆ PRI IZBORU KAMINA

17.03.2022.

Vremena se menjaju, tehnologija se brzo razvija i prošlo je vreme kada smo svi izbegavali da nam grejanje na električnu energiju bude prvi izbor. Savremeni električni kamini su efikasni, pažljivo dizajnirani, pružaju sve realniji doživljaj i imaju svestranost koja im omogućuje da se lako uklope u svaki savremeni enterijer domaćinstva.

Najnoviji električni kamini su kombinacija sjajnog izgleda i odličnih performansi.

Jedan pogled na električni kamin i biće vam jasno da ne postoji osetna razlika između njegovog ultrarealističnog plamena i stvarne vatre tokom sagorevanja cepanica ili gasa. Kako je to postignuto? Ovakav rezultat je nastao kombinacijom najnovije LED tehnologije i vrlo detaljnim razvojem dizajna.  Što se tiče jednostavnosti za upotrebu, današnji električni kamini pružaju izuzetan komfor. Pomoću daljinskog upravljača možete jednostavno podesiti željenu temperaturu, kao i jačinu plamena. Jačina plamena i temperatura mogu da se podešavaju nezavisno jedno od drugog, tako da možete stvoriti izuzetan ambijent iako vam nije potrebno značajno dogrevanje prostorije.

Vrlo jednostavno održavanje kamina

Električna vatra izgleda kao stvarna vatra, osim što nema negativnih osobina. Za razliku od vatre tokom sagorevanja drveta ili gasa, električna vatra ne sadrži dim, ne stvara ugljen-monoksid i ugljen-dioksid. S obzirom da vam nije potreban čak ni dimnjak, kamin možete postaviti lako u bilo kom delu stana.

Svakodnevna upotreba električnog kamina je vrlo jednostavna. Iz fotelje pomoću daljinskog upravljača možete podesiti željenu jačinu vatre i temperaturu, bez potrebe da ubacujete cepanice ili čeprkate po žaru. Dodatna prednost je što nema čišćenja pepela i rešetki kada se vatra ugasi – jednostavno isključite vatru pomoću tastera.

Besprekoran dizajn

Nova generacija realističnih električnih kamina je svestrana u pogledu izgleda i primene, što ih čini idealnim za domove u kojima dizajn i praktičnost idu ruku pod ruku. Postoji veliki izbor modela, manjih ili većih, oni koji mogu visiti na zidu ili oni koji se mogu ugraditi u zidove, police i slično. Za električne kamine gotovo da ne postoje prepreke prilikom postavke!

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.